Crypto’s omwisselen

Uw Bitcoin of Ethereum kunt u heel eenvoudig met iDeal kopen. Maar wat als u andere cryptovaluta aan wil schaffen? Dan is het handig als u ergens uw Bitcoins om kunt wisselen.

Changelly

Daar is gelukkig iets op gevonden: Changelly. Wij werken samen met dit platform zodat u zo snel en simpel mogelijk Bitcoin of Ethereum kunt ruilen voor bijvoorbeeld Ripple, Monero of NEO.

U hoeft zich dan niet aan te melden bij een cryptobeurs, cryptovaluta te sturen, te handelen op de markt en de gekochte coins weer terug te sturen naar uw wallet.

Gebruiksvriendelijk

U kunt via onderstaande widget rechtstreeks gebruik maken van Changelly. Dat is niet alleen heel gebruiksvriendelijk, het is ook vaak goedkoper dan met euro’s altcoins aanschaffen.

Veel opties

Hoe het werkt? Heel gemakkelijk met onderstaande tool. U kunt bijvoorbeeld Bitcoins wisselen voor Monero, maar ook Ethereum voor Dash of Litecoin voor Bitcoin. Alle populaire coins zijn om te wisselen en de tool werkt kinderlijk eenvoudig.

Het enige wat u nodig hebt, is een gevulde cryptovaluta-wallet voor de betaling en een tweede  cryptovaluta-wallet voor de aflevering van de gewenste cryptomunt.

Snel en veilig

U betaalt 0,5% fee voor het omwisselen van de cryptovaluta. Daar staat behalve gebruiksgemak en tijdswinst ook gegarandeerd de officiële wisselkoers tegenover.