Groningse student verdient 250.000 euro met bitcoin, mining en ICO’s

Michael Eerhart was een van de studenten die meehielp tijdens de Blockchain Innovation Conference. Hij kwam 4 jaar geleden in aanraking met bitcoin toen hij 25 euro gratis kreeg bij het openen van een account. Binnen korte tijd had hij deze 25 euro door dit risicovol te beleggen laten groeien tot 1000 euro. Vervolgens is hij met zijn eerste winst gaan investeren in mining hardware, oftewel computers met een snelle CPU, om andere digital coins, zoals Vertcoin en NEM mee te minen. Voor elk succesvol aangemaakte block krijgt hij dan als beloning een x-aantal coins.

Met NEM heeft hij een grote klapper gemaakt door vanaf het begin bij het project betrokken te zijn. Nu investeert hij in ICO’s en geeft hij aan wat zijn handelswijze is om zijn return of investment bij verschillende crowdsource projecten op het ethereum platform te optimaliseren. Dit alles terwijl hij binnenkort afstudeert op de studie International Business aan de Rijksuniversiteit te Groningen.

In de tussentijd zijn alle door minen binnen gehaalde coins enorm veel meer waard geworden. Een klein deel heeft hij uitgecasht, maar het overgrote deel gebruikt hij zowel passief als actief als investering binnen de cryptowereld. Een slimme student die na zijn afstuderen twee-en-halve ton in de plus staat in plaats van een torenhoge studieschuld bij de DUO… Ben je benieuwd naar zijn verhaal? Kijk het interview en zie hoe hij denkt over zijn verdiende kapitaal en wat zijn plannen zijn nu zijn studie klaar is.

Laat ons weten wat je vindt!