Bitcoin Cash is mogelijk binnenkort een tiende van Bitcoin waard

Donderdag dipte de koers van Bitcoin Cash onder de psychologische grens van duizend dollar. De cryptomunt is nog zo’n 990 dollar waard.

De koersdaling volgt na een hectisch weekend, waarin de prijs van Bitcoin Cash in heel korte tijd naar een absoluut record van 2.477 dollar steeg. Tegelijkertijd daalde Bitcoin kort onder de 6.000 dollar.

De grootste fans van Bitcoin Cash voorspelden een ‘flippening’, maar dat zit er voorlopig niet in. BCH zakt terug naar zijn oude niveau rond de duizend dollar, terwijl BTC zijn dominantie behoudt.

Bitcoin weer naar nieuwe recordhoogtes

Sterker nog, Bitcoin is weer hard op weg om records te breken. De munt is alweer door de 7.500 dollar grens heen en bevindt zich nu rond de 7.700 dollar. Dat is nog steeds het gevolg van de aankondiging van CME Group dat de beurs in Bitcoin-futures gaat handelen.

De huidige koersschommelingen weerspiegelen de strijd die gaande is tussen de twee munten. Beide cryptovaluta willen de enige ‘ware’ Bitcoin zijn. Aanhangers van beide kampen beweren de beste technologische oplossingen te hebben en zijn vooralsnog onverenigbaar.

 

Laat ons weten wat je vindt!