Amerikaanse puber wordt bitcoin-miljonair

NowThis heeft een korte clip gemaakt over de slimme en tech-savvy Erik Finman, die op zijn twaalfde al geïnteresseerd raakte in bitcoin en 1.000 dollar investeerde in de cryptomunt. In tegenstelling tot zijn leeftijdsgenoten, besteedde hij zijn vrije tijd aan het vergroten van zijn kennis op bitcoin-gebied. Met een mobiele app hield hij de bitcoin-koers continu in de gaten. Door een combinatie van uitgekiend handelen en grote koersschommelingen, maakte hij van 1.000 dollar in korte tijd 1 miljoen dollar en startte hij zijn eigen succesvolle bedrijf.

De bitcoin-prijs is enorm gestegen in de laatste jaren. Toch zijn er veel mensen die denken dat we pas aan het begin staan van de bitcoin-boom. Er worden na jaren gesteggel eindelijk grote stappen gezet om schalingsproblemen en transactiekosten uit de weg te ruimen.

Bekijk hieronder hoe Erik met zijn winsten een eigen succesvol bedrijf heeft opgezet. Op zijn achttiende blikt hij terug op zijn krankzinnige highschool-tijd.

 

Disclaimer. Cryptokrant geeft op generlei wijze advies aan lezers. Deze website is puur informerend van aard en streeft naar neutrale en onafhankelijke berichtgeving. Lezers dienen te allen tijde zelf onderzoek te doen en zijn volledig verantwoordelijk voor hun eigen acties. Dit artikel kan dus nooit worden beschouwd als een beleggingsadvies

Laat ons weten wat je vindt!