Bitcoin opnieuw boven de 7.000 dollar. Bitcoin Cash valt terug

Het was een chaotisch weekend voor Bitcoin met een enorme dip, maar het tij is gekeerd. ‘s Werelds grootste cryptomunt is bijna volledig hersteld en staat alweer even ruim boven de 7.000 dollar.

En hoewel Bitcoin Cash aanvankelijk explodeerde valt hij nu wat terug tot onder de 1.200 dollar. Dat is 11 procent minder dan gisteren.

Velen voorspelden een complete overname door Bitcoin Cash. Er leek een strijd gaande tussen de twee concurrenten, maar die is voorlopig nog beslecht in het voordeel van Bitcoin.

Kans om Bitcoin te kopen

De korte dip van BTC bood investeerders een kans om te kopen. Wie op het laagste punt rond de 5.700 dollar had ingekocht, maakte binnen 72 uur al 20 procent winst. Dit maakt alleen maar meer duidelijk dat de beste strategie is ‘to buy the dip’ en dan HODL (Hold On for Dear Life). Met andere woorden: koop BTC als hij dipt en houd de munt dan vooral vast.

Het tumult op de cryptobeurzen begon door de annulering van SegWit2X. Samen met ander negatief nieuws leidde dit tot een groot verlies op korte termijn. Maar uiteindelijk komt Bitcoin toch weer bovendrijven en lijkt het vertrouwen redelijk hersteld.

Laat ons weten wat je vindt!