Deze onderneemster wordt rijk door Lamborghini’s te regelen voor cryptomiljonairs

#whenlambo, je hebt de hashtag vast weleens voorbij zien komen. Cryptomiljonairs pochen graag met hun vergaarde rijkdom. En de aanschaf van een Lamborghini maakt pas echt duidelijk hoe goed ze geboerd hebben. Het bracht onderneemster Elizabeth White op een idee.

De Amerikaanse zorgt dat de rijke crypto-investeerders hun luxe jacht, design meubels en dure auto’s zo snel mogelijk krijgen. “Er is zoveel nieuwe rijkdom in de wereld van de cryptomunten”, zegt White tegen Business Insider. “Auto’s zijn zeer gewild, omdat ze laten zien dat je een echte cryptohandelaar bent.”

Door hoge transactiekosten, fluctuerende markten en beperkte verhandelbaarheid is het voor cryptohandelaren niet altijd gemakkelijk om zulke grote bedragen van Bitcoin om te zetten in dollars, legt ze uit. White kon haar contacten in de luxe auto-industrie aanspreken om te helpen.

Binnen een week een Lambo

Ze communiceert voornamelijk via het beveiligde Telegram. Daar zegt ze dat ze de aanschaf van een peperdure auto in een paar dagen kan regelen. “Een koper in China kocht van een verkoper in Californië een auto van 4 miljoen dollar”, zegt White. “De onderhandelingen verliepen zeer snel. Het duurde minder dan een week en de afrekening kostte ongeveer 30 minuten.”

White kan zo snel handelen doordat een hedgefonds liquiditeit verschaft. “We zijn in staat om iemands bezittingen op elk moment snel om te zetten”, zegt White. “Ik kan deze grote geldbedragen meenemen en de items kopen voor mijn klant, en vervolgens hun cryptomunten weer in het fonds opnemen.”

Cryptomunt White Standard

Het inspireerde haar om een eigen cryptomunt te beginnen, The White Standard, een stablecoin, die de concurrentie wil aangaan met Tether. De munt zal ondersteund worden door hetzelfde hedgefonds, namelijk dat van financiële partner Edgar Radjabli. “We willen een cryptomunt bouwen waarmee je overal ter wereld direct een kopje koffie of een Lambo kunt kopen.”

Laat ons weten wat je vindt!