Dit zijn de 10 rijkste mannen van de cryptowereld

Velen zijn er rijk geworden in de cryptovaluta, maar om met Henny Huisman te spreken: er kan er maar een de winnaar zijn. En dat is in dit geval Chris Larsen. De baas van Ripple heeft volgens Forbes tussen de 7,5 en 8 miljard dollar verdiend in de cryptowereld.

Andere grootverdieners zijn uiteraard de Winklevoss-broers en de Chinese CEO van Binance, Changpeng Zhao. De benjamin van het stel is de 35-jarige Brian Armstrong, oprichter en CEO van Coinbase.

Hoewel de cryptomiljardairs nog lang niet tot de rijksten der aarde behoren, is hun gezamenlijke waarde toch al net zo groot als het bnp van landen als Cyprus, Honduras of Cambodja. Wat hen onderscheidt van de meeste andere grootverdieners? Ze zijn relatief jong. Niemand is ouder dan zestig en drie van de tien zijn zelfs jonger dan veertig. Wel is het zo dat het weer Amerikanen zijn die de lijst domineren. En ja, het zijn allemaal mannen.

Infographic: Who Are The Cryptotycoons? | Statista


Wil je graag Bitcoin kopen? Meld je dan gratis aan bij BTC Direct. Je kunt betalen met iDeal en al Bitcoin aanschaffen vanaf tien euro.                                                  

 

Laat ons weten wat je vindt!