Er zijn drie altcoins die momenteel door het dak gaan

Het zal je niet zijn ontgaan: de koers van Bitcoin Cash is geëxplodeerd afgelopen nacht. Doordat Coinbase besloot om handel in Bitcoin Cash toe te staan is de munt met zeker veertig procent gestegen.

Tot nu toe kon er op Coinbase alleen gehandeld worden in Bitcoin, Litecoin en Ethereum. Nu is daar dus Bitcoin Cash bij gekomen. Gek genoeg, vloog de koers vlak voordat het nieuws bekend werd al omhoog, terwijl enkel de medewerkers van het cryptoplatform zelf ervan af wisten en die mogen niet handelen met voorkennis. CEO Brian Armstrong zegt de zaak te onderzoeken. De handel in BCH ligt voorlopig stil tot 18 uur vanavond.

De altcoins komen…

Bitcoin Cash is niet de enige altcoin die als een speer gaat. Ook Iota steeg met bijna dertig procent in de afgelopen 24 uur. Dash ging zelfs met 33 procent omhoog. Natuurlijk gaat Ethereum ook al weer een dag of tien uitstekend. De munt steeg in deze periode met 90 procent naar 890 dollar. Ter informatie: de Ether was begin dit jaar nog maar 8 dollar waard.

Litecoin en Ripple kennen eveneens een flinke bull run. En wat dacht je van het Chinese Qtum, dat wordt gepresenteerd als een ‘mix van bitcoin en ethereum’? De cryptomunt is sinds 15 december met bijna 257 procent gestegen. Een laatste snelle stijger die het verdiend om genoemd te worden is Cardano, nu al op plaats zeven van de grootste cryptomunten wat market cap betreft. Zo zie je dat de altcoins een snelle inhaalslag hebben gemaakt ten opzichte van Bitcoin.

 


Maak gratis een account aan bij BTC DIRECT!

Laat ons weten wat je vindt!