Exploderende vraag naar Bitcoin legt beurzen plat

Nu de koers van Bitcoin in een week tijd met 50 procent is gestegen, is logischerwijs ook de vraag ernaar geëxplodeerd. Het is zo erg dat Bitcoin-exchanges in de problemen zijn gekomen.

Volgens diverse bronnen hebben handelsplatforms als Coinbase te maken met flinke wachtrijen. LocalBitcoins is zelfs gestopt met het accepteren van nieuwe klanten. Het aantal onbevestigde transacties is gigantisch.

Vraag naar Bitcoin blijft groeien

Hoewel de extreme koersstijging van Bitcoin voorbij lijkt, blijft de vraag toenemen. Coinbase is de populairste app in de iTunes-store, maar kan zoals gezegd de drukte niet aan. Sterker nog, er zijn zoveel gebruikers met problemen dat de mainstream media er lucht van hebben gekregen. Op Twitter regent het ondertussen Tweets van error-pagina’s van klanten die proberen Bitcoin te kopen via Coinbase.

Maar niet alleen Coinbase kampt met storingen, LocalBitcoins neemt helemaal geen nieuwe klanten meer aan. In een bericht op de Twitterpagina van het bedrijf staat dat ze niet in staat zijn om huidige klanten te helpen en ook niet langer nieuwe kunnen accepteren.

Deze twee websites zijn niet de enigen die de grote klantenstroom niet aan kunnen. Overal zijn de transactiesnelheden heel laag en zijn gebruikers gefrustreerd. Het netwerk maakt de grootste handelsvolumes ooit mee. Op zeker moment waren er 300.000 transacties nog niet goedgekeurd

De Litecoin Foundation was er uiteraard als de kippen bij met een reactie:

 

 


Maak gratis een account aan bij BTC DIRECT en betaal met iDeal!

Laat ons weten wat je vindt!