Nog een paar weken en dan schiet Bitcoin weer omhoog

Met lede ogen sloegen we de Bitcoin-dip gade. Voor het eerst in maanden dook ‘s werelds grootste cryptomunt vorige week onder de 6.000 dollar. Maar vrees niet, bijna alle experts en analisten voorspellen na februari een enorme bull run.

Deskundigen vertelden CNBC gisteren dat de totale market cap van alle cryptovaluta een biljoen dollar kan bereiken. Bitcoin zelf zou tegen het eind van het jaar 50.000 dollar waard zijn. Het herstel lijkt te zijn aangezwengeld door het goede nieuws uit de VS. Twee financiële waakhonden bevestigden eergisteren in de Amerikaanse Senaat dat er een ‘do no harm’-koers wordt gevolgd.

Bitcoin naar 50.000 dollar

Jamie, CEO bij Outlier Ventures, vertelt CNBC: “Wij zijn ervan overtuigd dat na februari de markt weer in een bull run terecht komt die vergelijkbaar, zo niet groter is dan die van afgelopen jaar. Mogelijk bereikt de markt de biljoen dollar-mijlpaal, voordat een cryptowinter zich aandient waarin de markt zich meer focust op degelijke markt fundamentals.”

Thomas Glucksmann, directeur bij Gatecoin, ziet regulering, de introductie van institutionele beleggers en technologische vooruitgang zoals het Lightning Network als de belangrijkste factoren voor een nieuwe crypto-boom. Hij schrijft: “Er is geen enkele reden waarom Bitcoin geen 50.000 dollar waard zou zijn in december.”


Geïnteresseerd in Bitcoin, maak dan gratis een account aan bij BTC DIRECT.

Laat ons weten wat je vindt!