Oprichter Cardano: “Wall Street brengt biljoenen dollars naar crypto”

Als Wall Street in crypto stapt stromen er “tientallen biljoenen dollars” de markt in. Dat schreef Charles Hoskinson, mede-oprichter van Cardano (ADA) op Twitter.

“Waar vaak geen rekening mee wordt gehouden door crypto-critici is dat Wall Street mee gaat doen na de volgende golf van regulering. Dat zijn tientallen biljoenen dollars die uiteindelijk in de cryptowereld terecht zullen komen. De toekomst is mooi,” was de strekking van zijn bericht.

Cardano is de achtste grootste cryptovaluta op Coinmarketcap, en heeft een marktwaarde van ongeveer 3,5 miljard dollar. Hoskinson is niet alleen de mede-oprichter van Cardano, maar ook van Ethereum, startup Invictus Innovations en crypto-techbedrijf IOHK.

Toen een commentator hem vroeg wat de crypto-community dan precies aan het maken is, antwoordde hij: “Een hele nieuwe wereld.”

Het is wachten tot Wall Street in crypto stapt

Er zijn al meer experts geweest die de toetreding van Wall Street tot de cryptomarkt toejuichen en om die reden een grote influx van kapitaal verwachten. Half mei lanceerde cryptobeurs Coinbase een nieuwe set producten, die speciaal is ontworpen om institutionele investeerders aan te trekken door de zorgen omtrent regelgeving en veiligheid weg te nemen. Ook de vice-president van Coinbase sprak van “10 miljard dollar” aan Wall Street-geld dat nu potentieel de markt instroomt.


Wil je graag Bitcoin kopen? Meld je dan gratis aan bij BTC Direct. Je kunt betalen met iDeal en al Bitcoin aanschaffen vanaf tien euro.                                                  

Laat ons weten wat je vindt!