Silicon Valley ontdekt blockchain: toppers stappen over naar ICO’s

Silicon Valley ontdekt blockchain. De knapste koppen, die hun fortuin hebben gemaakt bij internetgiganten als Google en Yahoo, stappen over naar ICO’s. 

Een van hen is een topper van Google en Yahoo, Bernardo Hernandez, die in zee gaat met REAL (Real Estate Asset Ledger). Hij is niet het eerste Silicon-kopstuk dat de overstap maakt naar blockchain-technologie. Vinny Lingham, voorheen CEO van Gyft &Yola, heeft nu bijvoorbeeld succes met Civic.

In navolging van andere ICO’s gaan Hernandez en REAL proberen onroerend goed-investeerders te overtuigen van de voordelen van real estate-handel via de blockchain. 

Hernandez verklaart: “Ik geloof dat we aan het begin staan van een ongelooflijke transformatie waarbij blockchain- en ethereum-technologie alle bestaande onroerend goed-marktplaatsen omver gaat werpen op een manier die we nog nooit hebben gezien.”

Hernandez zag van dichtbij hoe succesvol ICO’s kunnen zijn toen een van zijn beschermelingen, Jorge Izquierdo, technisch leiding gaf aan een andere ICO, Aragon.

“De vooruitgang die ik zag bij Jorge en Aragon was een echte eye-opener,” aldus Hernandez. “Als durfkapitalist zie ik enorme voordelen van ICO’s voor het ecosysteem.”

Laat ons weten wat je vindt!